...

7 x de Utrechtse Heuvelrug

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Over mij

Hoi, ik ben Mascha en ik ben dol op wandelen… en schrijven. Dat is dan ook precies de reden dat ik mijn wandelavonturen graag met jou deel. Je vindt hier inspiratie voor natuurgebieden en wandelroutes, tips voor o.a. solowandelen en gratis downloads. Vragen? Neem gerust contact op >>

Al mijn wandelroutes in Utrecht

Trage Tocht Landgoed Den Treek Henschoten

Wandelen over Den Treek Henschoten staat al een tijdje op mijn ‘gebieden nog te ontdekken’ lijstje. Het is een landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Dus wanneer ik een wandeldate plan met Eline uit Leusden, is de keuze voor een wandeling snel gemaakt: Trage Tocht...

De Utrechtse Heuvelrug en de wandelmogelijkheden

De Utrechtse Heuvelrug, een natuurgebied aan de rand van de Randstad. Tussen Amsterdam en Utrecht & Amersfoort en Wageningen. 20.000 Hectare aaneengesloten bossen en heidevelden, vol met de mooiste wandelpaden. Het Zuidelijkste deel van de Utrechtse Heuvelrug is...

3x wandelen bij Driebergen

Driebergen is een gemeente in de provincie Utrecht. Driebergen is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en ligt in de omgeving van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bossen, zandverstuivingen en hei. Je vindt het allemaal rondom Driebergen. Met andere...

10 mooiste heidewandelingen

Een wandeling over de heide, dat is toch wat we allemaal graag doen. Het fenomeen van de paarse heidevelden trekt duizenden mensen naar de natuur voor wandelingen en fotograferen. Maar waar maak je die mooiste heidewandelingen? In dit artikel neem ik je mee langs de...

Wandelen in de Kaapse Bossen

De Kaapse Bossen zijn voor mij de perfecte bossen om te gaan wandelen, vooral in de herfst. De uitgestrekte bossen verkleuren in de mooiste kleuren, duizenden paddenstoelen laten hun kopjes zien langs de wandelpaden en vanaf de uitkijktoren kijk je over een...

Download de gratis route

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!