...

7 x de Utrechtse Heuvelrug

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Over mij

Hoi, ik ben Mascha en ik ben dol op wandelen… en schrijven. Dat is dan ook precies de reden dat ik mijn wandelavonturen graag met jou deel. Je vindt hier inspiratie voor natuurgebieden en wandelroutes, tips voor o.a. solowandelen en gratis downloads. Vragen? Neem gerust contact op >>

Al mijn wandelroutes in Utrecht

Kort & Prachtig Grebbeberg

De Grebbeberg en Laarsenberg zijn prachtige gebieden op de Utrechtse Heuvelrug en absoluut een bezoek waard. Met de Kort & Prachtig Grebbeberg bezoek ik beide ‘bergen’. De wandeling van 7,5 kilometer levert prachtige uitzichten en kilometers over bospaden vol...

De mooiste heidewandelingen

Een wandeling over de heide, dat is toch wat we allemaal graag doen. Het fenomeen van de paarse heidevelden trekt duizenden mensen naar de natuur voor wandelingen en fotograferen. Maar waar maak je die mooiste heidewandelingen? In dit artikel neem ik je mee langs de...

Wandelen op de Grebbeberg

In het zuidelijke puntje van de Utrechtse Heuvelrug, aan de rand van Rhenen, vind je de Grebbeberg. Een plek die vooral bekend is vanwege de Slag om de Grebbeberg van mei 1940, het begin van de Tweede Wereldoorlog. Maar ook een plek met schitterende natuur en...

7x Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een perfect gebied om te wandelen. Het is het eerste grote natuurgebied dat ik tegenkom, wanneer ik over de A12 van west naar oost rij.  Ik kom er dan ook graag en heb ondertussen verschillende hele mooie routes gewandeld.  In dit artikel...

Klompenpad Vuylcoppad

Op het eiland van Schalkwijk vind je twee klompenpaden: het Lint- en Liniepad en het Vuylcoppad. De eerste wandelde ik in 2021. De tweede wandel ik in de zomer van 2022. Vanaf de TOP Schalkwijk neemt dit klompenpad mij in 8 kilometer mee door Schalkwijk en het...

Download de gratis route

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!