...

7 x de Utrechtse Heuvelrug

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Over mij

Hoi, ik ben Mascha en ik ben dol op wandelen… en schrijven. Dat is dan ook precies de reden dat ik mijn wandelavonturen graag met jou deel. Je vindt hier inspiratie voor natuurgebieden en wandelroutes, tips voor o.a. solowandelen en gratis downloads. Vragen? Neem gerust contact op >>

Al mijn wandelroutes in Utrecht

Kort & Prachtig Zanderij Maarn

Zanderij Maarn is een voormalige zandafgraving langs de A12. Een grote waterplas in het midden met heel veel groen eromheen. Wandelroute Kort & Prachtig Zanderij Maarn neemt je mee rondom het water, door een bijzonder stukje natuur. Om de route compleet te maken...

Kort & Prachtig Maarsbergen Oost

Tussen Leersum en Maarn ligt Landgoed Maarsbergen. Een particulier landgoed dat grotendeels is opengesteld voor wandelaars, fietsers en ruiters. Wandelroute Kort & Prachtig Maarsbergen Oost gaat voor 7,5 kilometer over het oostelijke deel van het landgoed. De...

7x Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een perfect gebied om te wandelen. Het is het eerste grote natuurgebied dat ik tegenkom, wanneer ik over de A12 van west naar oost rij.  Ik kom er dan ook graag en heb ondertussen verschillende hele mooie routes gewandeld.  In dit artikel...

Trage Tocht Soest

De omgeving van Soest op de Utrechtse Heuvelrug bestaat uit schitterende natuur. De Trage Tocht Soest neemt je mee langs deze natuur vol afwisseling. Van de zandvlakten van de Soesterduinen naar de lanen van Landgoed De Paltz. Van zand en hei naar naald- en...

Wandelroute vanuit Driebergen

Om de hoek van de Kaapse Bossen en landgoederen Heidestein en Bornia, ligt de plaats Driebergen-Rijsenburg. Onlangs moesten mijn wandelschoenen voor onderhoud naar de winkel waar ik ze kocht en om het leuke met het aangename te combineren, stippelde ik in Komoot een...

Download de gratis route

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!