...

7 x de Utrechtse Heuvelrug

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Over mij

Hoi, ik ben Mascha en ik ben dol op wandelen… en schrijven. Dat is dan ook precies de reden dat ik mijn wandelavonturen graag met jou deel. Je vindt hier inspiratie voor natuurgebieden en wandelroutes, tips voor o.a. solowandelen en gratis downloads. Vragen? Neem gerust contact op >>

Al mijn wandelroutes in Utrecht

7x Wandelen op de Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een perfect gebied om te wandelen. Het is het eerste grote natuurgebied dat ik tegenkom, wanneer ik over de A12 van west naar oost rij.  Ik kom er dan ook graag en heb ondertussen verschillende hele mooie routes gewandeld.  In dit artikel...

IVN route over Landgoed Prattenburg

De Utrechtse Heuvelrug, het wordt tijd dat ik daar weer eens naartoe rij. Deze Heuvelrug staat voor mij bekend om de schitterende bossen en brede paden. De Kaapse Bossen en de Amerongse Bossen bezocht ik al eens eerder en vandaag zijn de bossen van Landgoed...

Een wandeling op Heidestein; afwisselend en verrassend

Deze wandeling op Landgoed Heidestein kom ik tegen op de website van Landschap Utrecht. De omschrijving belooft een wandeling door sprookjesachtig gebied met vijvers, bos, een meer, wandeltunnels en historische bouwwerken. Ik houd van landgoederen dus ben heel...

Trage Tocht Landgoed Den Treek Henschoten

Wandelen over Den Treek Henschoten staat al een tijdje op mijn ‘gebieden nog te ontdekken’ lijstje. Het is een landgoed op de Utrechtse Heuvelrug. Dus wanneer ik een wandeldate plan met Eline uit Leusden, is de keuze voor een wandeling snel gemaakt: Trage Tocht...

Kwintelooijen en Plantage Willem III

De wandelroute over Kwintelooijen en de Plantage is een indrukwekkende en afwisselende wandelroute. Het uitzicht over de Gelderse vallei en Veenendaal, de afwisseling tussen de afgraving, het bos en de plantage en de ontmoeting met de Konikpaarden maken dat ik tot...

Download de gratis route

7x utrechtse heuvelrug

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!