...

Download de knooppuntenroute Brabantse duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

wandelen-loonse-duinen

“Heerlijk gebied om te rollen vanaf de top van de zandduinen

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Brabant

Wandelen door De Mortelen (Het Groene Woud)

Wandelen door De Mortelen is een unieke ervaring. Ga langs kabbelende beekjes, uitgestrekte velden en landgoed Heerenbeek.

Mijn wandelavonturen van 2022

Eind december, de laatste dagen van het jaar 2022. Het zit erop. Het was een jaar boordevol wandelingen, ontmoetingen met de leukste wandelaars en avonturen in onbekende gebieden. Op deze laatste dag van het jaar kijk ik terug op dit fantastische jaar aan de hand van...

Wandelen Landgoed De Utrecht: afwisselend en leuk

Wanneer ik ga wandelen in Brabant vind ik het een grappig idee om dan te gaan wandelen over Landgoed De Utrecht. Ik heb drie keer gecheckt of Landgoed De Utrecht daadwerkelijk in Brabant ligt. En ja, dat ligt het. En zodra ik aan de route start, weet ik dat ik op de...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

wandelen-loonse-duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!