...

Download de knooppuntenroute Brabantse duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

wandelen-loonse-duinen

“Heerlijk gebied om te rollen vanaf de top van de zandduinen

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Brabant

Munnikenland, op de grens van Maas en Waal

Munnikenland, een bijzonder gebied op de plek waar de Maas en de Waal samenkomen. Het is het meest Westelijke deel van de Bommelerwaard en heeft als middelpunt Slot Loevestein. Het is een gebied waar je geen wandelpaden vind. Hier mag je namelijk struinen. Ga wandelen...

Slapen bij Het Wilde Weg

De eigenaren noemen het een eigenzinnige buitenplaats. Een plek waar je loslaat wat moet en vooral doet wat mag. Ik heb het over Het Wilde Weg in Sint-Oedenrode, Brabant. Slaap in één van de accommodaties verspreid over het veld en dompel jezelf onder in de stilte van...

De Kikkerroute Grenspark Kalmthoutse Heide

Eén van de leuke kanten van mijn wandelavonturen is het ontdekken van nieuwe plekken. Voor deze wandelroute ging ik naar zo’n, nog onbekende, plek. Ik reed hiervoor naar de Abdijbossen in Ossendrecht, Noord-Brabant. OP de rand met België ligt hier een pareltje...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

wandelen-loonse-duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!