...

Download de knooppuntenroute Brabantse duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

wandelen-loonse-duinen

“Heerlijk gebied om te rollen vanaf de top van de zandduinen

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Brabant

De vennen van Oisterwijk

Voor het eerst in mijn leven bezoek ik de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Op instagram heb ik vele schitterende foto’s langs zien komen en ik wil het gebied wel eens ontdekken. Een dus zoek ik de wandelkaart van het gebied op, bedenk een knooppuntenwandeling en rij...

Abdijbossen Ossendrecht, de Kikker route

Eén van de leuke kanten van mijn wandelavonturen is het ontdekken van nieuwe plekken. Voor deze wandelroute ging ik naar zo’n, nog onbekende, plek. Ik reed hiervoor naar de Abdijbossen in Ossendrecht, Noord-Brabant. OP de rand met België ligt hier een pareltje...

Wandelroute Kampina; heide, bos en vennen

Een weekend Brabant. Het is een koude ochtend en ik samen met mijn zus en negen-jarige nichtje start ik een wandelroute over de Kampina. We volgen een wandelroute die ik zelf heb uitgezet via Komoot en genieten van de omgeving. Het is mistig en er hangt een nevel over...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

wandelen-loonse-duinen

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.