...

Gratis knooppuntenroute Oisterwijk

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

wandelen-oisterwijk

“Wat en mooie route! Ik heb hem ‘s morgensvroeg gelopen en
het was zo gaaf met de mist over de vennen.

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Brabant

De Maashorst, een wandelroute langs knooppunten

De Maashorst, het grootste aaneengesloten natuurgebied van Noord-Brabant. Tussen Schaijk, Nistelrode en Uden ligt een gebied dat bestaat uit bossen en heidevelden, stuifduinen, vennen en oude dreven. Deze wandelroute langs knooppunten neemt je mee voor 7 kilometer...

Mijn wandelavonturen van 2022

Eind december, de laatste dagen van het jaar 2022. Het zit erop. Het was een jaar boordevol wandelingen, ontmoetingen met de leukste wandelaars en avonturen in onbekende gebieden. Op deze laatste dag van het jaar kijk ik terug op dit fantastische jaar aan de hand van...

Trage Tocht Zoomland, wandelen bij Bergen op Zoom

Aan de oostkant van Bergen op Zoom ligt een schitterende groene strook van de A58 tot aan Vliegbasis Woensdrecht. Het is een strook van landgoederen en de Brabantse Wal. Bospaden, moerasgebied, heuvels, heideveldjes en een zandverstuiving. Door dit gebied gaat de...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

*   Heel veel grote en kleine vennen
*   De Tienhovenbank
*   Verschillende bijzondere houten banken van Natuurmonumenten
*   Boshuis Venkraai, een magische plek in de bossen

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. 

wandelen-oisterwijk

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!