...

Download de knooppuntenroute Haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten haarzuilens

“Het kasteel piept hier en daar tussen de bomen door. Het is zo groots en indrukwekkend. Net een Disney kasteel.” 

ebook alleen op wandelavontuur

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Utrecht

Wandelen rondom Kasteel de Haar

Kasteel De Haar, het is één van de mooiste kastelen van Nederland, als je het mij vraagt dan. Het is in ieder geval het grootste kasteel. Ik heb het bezoek al meerdere keren mogen bezoeken voor een rondleiding door het kasteel en een wandeling door de tuinen. En echt...

Slapen bij Tuinhotel Tralala

Tuinhotel Tralala is een verborgen parel in de Utrechtse polder. De perfecte locatie om thuis even te vergeten en te genieten van de natuur.

IVN route over Landgoed Prattenburg

De Utrechtse Heuvelrug, het wordt tijd dat ik daar weer eens naartoe rij. Deze Heuvelrug staat voor mij bekend om de schitterende bossen en brede paden. De Kaapse Bossen en de Amerongse Bossen bezocht ik al eens eerder en vandaag zijn de bossen van Landgoed...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

*   Het uitkijkplatform
*    Zandduinen om vanaf te rollen
*   De Rustende Jager
*   Het Middeleeuwse Giersbergen
*   Het herdenkingsmonumenten

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken.

knooppunten haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!