...

Download de knooppuntenroute Haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten haarzuilens

“Het kasteel piept hier en daar tussen de bomen door. Het is zo groots en indrukwekkend. Net een Disney kasteel.” 

ebook alleen op wandelavontuur

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Utrecht

3x wandelen bij Driebergen

Driebergen is een gemeente in de provincie Utrecht. Driebergen is onderdeel van de gemeente Utrechtse Heuvelrug en ligt in de omgeving van het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug. Bossen, zandverstuivingen en hei. Je vindt het allemaal rondom Driebergen. Met andere...

Klompenpad Vuylcoppad

Op het eiland van Schalkwijk vind je twee klompenpaden: het Lint- en Liniepad en het Vuylcoppad. De eerste wandelde ik in 2021. De tweede wandel ik in de zomer van 2022. Vanaf de TOP Schalkwijk neemt dit klompenpad mij in 8 kilometer mee door Schalkwijk en het...

Boswandelingen, de 15 mooiste bossen in Nederland

Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar de herfst is toch wel het mooiste seizoen. Ik maak in deze tijd van het jaar het liefste lange boswandelingen. Met de geuren en kleuren van de herfst om mij heen. Een regen van gekleurde bladeren. En een tapijt van eikels,...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

*   Het uitkijkplatform
*    Zandduinen om vanaf te rollen
*   De Rustende Jager
*   Het Middeleeuwse Giersbergen
*   Het herdenkingsmonumenten

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken.

knooppunten haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!