...

Download de handout vol tips

handout

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen met wild

Wandelroutes rondom Park en Kasteel Rosendael

Al generaties lang ligt aan de voet van de Veluwe, in Rozendaal, het Park en Kasteel Rosendael. Het kasteel en vooral het bijzondere park trekken al die generaties al bezoekers voor een kijkje in het kasteel en een wandeling door het park. De eerste vermelding van een...

Komootroute Kriekelareduinen (Kalmthoutse Heide)

Grenspark Kalmthoutse Heide is één van onze Nationaal Parken. Zoals de naam al zegt, ligt het op de grens van België en Noord-Brabant. Een prachtig park vol heidevelden, vennen, bossen en zandduinen. Komootroute Kriekelareduinen gaat vanuit het Brabantse Putte 9...

Wandelroute Schaap Kalmthoutse Heide 

Op de grens van Nederland en België, in het westen van Noord-Brabant, ligt Grenspark Kalmthoutse Heide. Een fantastisch Nationaal Park waar je urenlang kunt dwalen. Te voet en op de fiets. In het Belgische deel, over de uitgestrekte heidevelden gaat wandelroute...

Download mijn gratis tips

handout

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!