...

Download de handout vol tips

handout

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen met wild

Blauwe wandelroute Deelerwoud

Het Deelerwoud op de Veluwe is een natuurgebied tussen NP Hoge Veluwe en NP Veluwezoom. Het gebied heeft alles wat de Veluwe zo aantrekkelijk maakt: uitgestrekte bossen, eindeloze heidevelden en groot wild. Met de blauwe  wandelroute van Natuurmonumenten ontdek je de...

Wandelroute Wekeromse Zand; bossen en stuifzand

Het is een bijzondere plek op de Veluwe, het Wekeromse Zand. Het is één van de laatste grote stuifzandgebieden van Nederland. Maar naast veel zand is er hier ook veel bos en heide. En natuurlijk de moeflon, een wilde schapensoort, die er indrukwekkend uit kan zien...

Kort & Prachtig Den Treek

Landgoed Den Treek Henschoten ligt op de Utrechtse Heuvelrug. Het is het grootste familielandgoed van Nederland met uitgestrekte heidevelden, schitterende bospaden, weilanden en akkers. Hier liggen kilometers aan wandel-, fiets- en MTB-paden voor natuurgenieters. Voor...

Download mijn gratis tips

handout

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!