...

8 x wandelroutes op de Veluwe

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen.

Ik vind het nu een stuk minder spannen om alleen de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen op de Veluwe

Paleispark Het Loo: een wandelroute langs het verleden

Voor het eerst in mijn leven ga ik wandelen in het Paleispark Het Loo, onderdeel van Kroondomein het Loo. Ik maak een tocht door het verleden, het Koninklijke verleden. Via Komoot heb ik een eigen route uitgezet van bijna 6 kilometer. Ik heb merk dat ik aan de start...

Herten spotten op de Veluwezoom

Het is bronsttijd voor de edelherten. De tijd voor wandelaars en natuurfotografen om er op uit te trekken. En dus trek ik er op een hele vroege dinsdagochtend eind september op uit naar de Veluwe. Ik ga hertenspotten in Nationaalpark Veluwezoom.Praktische informatie...

Wandelroute Deelerwoud – wild spotten en vergezichten

Ik ben nog steeds voor een aantal dagen in Holten, Overijssel. Driekwartier rijden vanaf de Veluwe. Ik geniet van alle (bos)wandelingen die ik kan maken en het wild dat ik kan spotten. Vandaag koos ik voor de wandelroute Deelerwoud, herten spotten, van...

Download de gratis routes

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.