...

8 x wandelroutes op de Veluwe

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen.

Ik vind het nu een stuk minder spannen om alleen de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen op de Veluwe

Klompenpad Schaarsbergen, wandelen over Groot Warnsborn

Het was tijd om weer eens een klompenpad te ontdekken. Klompenpad Schaarsbergen nam mij mee over Landgoed Groot Warnsborn in Schaarsbergen, Arnhem. Op de grens van de Veluwe en de rivier. Deze route verkent het eeuwenoude landgoed langs vijvers, bronnen en...

Vierhouterbos Veluwe; een wilde wandeling

Mijn liefde voor de Veluwe is groot. Al van jongs af aan. Ondanks dat ik er regelmatig kom, heb ik nog lang niet alle delen van de Veluwe ontdekt. Voor deze wandeling wil ik weer een stukje Veluwe ontdekken en dus ga ik op zoek naar een route. Ik kom uit bij het...

Wandelroute Hoog Buurlo: verrassende vergezichten

Ik heb het al vaak gedeeld, maar I love de Veluwe en ik kom er dan ook regelmatig. Zo ben ik al vaak op de Veluwezoom geweest, de Hoge Veluwe en het Deelerwoud. Maar er zijn nog zoveel meer plekken en dus heb ik voor vandaag een route uitgestippeld op een plek waar ik...

Download de gratis routes

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!