...

8 x wandelroutes op de Veluwe

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen.

Ik vind het nu een stuk minder spannend om alleen de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen op de Veluwe

Boswachterspad Cultuurroute Het Leesten

Aan de Oostelijke rand van de Veluw, vlak onder Apeldoorn, ligt Het Leesten. Het is het perfecte startpunt voor een wandel- of fietsavontuur over de Veluwe. Vanaf Het Leesten wandel je over heidevelden en door bossen. Er ligt een hele grote parkeerplaats, een...

Wandelknooppunten Veluwezoom – hei, bossen en wild

De Veluwezoom is één van mijn favoriete bestemmingen in Gelderland voor een wandeling. Zo favoriet dat ik een groot deel van de wandelingen van Natuurmonumenten daar al heb gemaakt, zoals de route Hertenbronst, de Veluwse Sprengenroute en de route Heuven Beekhuizen....

Wandelroute Deelerwoud – wild spotten en vergezichten

Het Deelerwoud op de Veluwe is een natuurgebied tussen NP Hoge Veluwe en NP Veluwezoom. Het gebied heeft alles wat de Veluwe zo aantrekkelijk maakt: uitgestrekte bossen, eindeloze heidevelden en groot wild. Met de blauwe  wandelroute van Natuurmonumenten ontdek je de...

Download de gratis routes

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!