...

8 x wandelroutes op de Veluwe

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen.

Ik vind het nu een stuk minder spannend om alleen de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen op de Veluwe

Wandelen over de Zilvense Heide

Op de Veluwe vlakbij Apeldoorn ligt het gebied Loenermark. Een gebied dat vooral bekend is om zijn schaapskooi. Hier vind je een heuvelachtig landschap van bossen, heide en zand. En natuurlijk kilometers aan wandelpaden. De wandelroute van deze blog gaat over de...

23x Wandelen over Nederlandse landgoederen

Landgoederen en buitenplaatsen sieren Nederland al vele eeuwen lang. Edellieden lieten buiten de grote steden een extra woning bouwen. Soms om in de zomer de warme stad te kunnen ontvluchten en soms voor de jacht. Nederland kent de mooiste landgoederen en...

Wandelroute Aardschoten over het Kroondomein

In het Zuidoosten van het Kroondomein ligt wandelroute Aardschoten. Een route van 5,5 kilometer door Houtvesterij Het Loo. Een schitterend stuk bos met loof- en naaldbomen en boordevol wild. De wandelroute neemt je mee door het bos over schitterende paden. Blijf...

Download de gratis routes

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!