...

Download de gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer inspiratie voor de Veluwe

Slapen bij… Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen Aan de rand van Nationaal park Veluwezoom, tussen de heuvels, ligt Buitenplaats Beekhuizen. Een bijzondere glamping, waar je slaapt in een houten Pod, een Forest Cabin of Lodgetent. Verspreid over drie velden en langs de verschillende wegen...

Klompenpad Oldenallerpad

Net buiten Putten ligt Klompenpad Oldenallerpad. Een wandelroute van 8 kilometer over en rondom landgoed Oldenaller. Je wandelt door kasteelbos, over boerenland, langs houtwallen, beken en over heide. Het is een afwisseling tussen cultuur, natuur en geschiedenis. Lees...

Wandelen door het Lunterse Buurtbos

Het Lunterse Buurtbos, vlakbij Ede, is een plek voor heerlijke wandelingen. In het ruim 135 jaar oude bos liggen natuur en historie dicht bij elkaar. Of je nu loopt over bospaden of over de heide, er is altijd iets te beleven. Door twee bestaande wandelroutes aan...

Wandel jij straks langs deze plekken?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

knooppunten

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!