...

Download de gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer inspiratie voor de Veluwe

Herten spotten op de Veluwezoom

Elk jaar aan het einde van september is het de bronsttijd voor edelherten. De tijd voor wandelaars en natuurfotografen om er op uit te trekken. Eén van de wandelroutes voor het meemaken van dit bijzonder luidruchtige moment van het jaar, is de bronstroute Veluwezoom...

Paleispark Het Loo: rode wandelroute langs sprengen

Het is het grootste landgoed van Nederland: Kroondomein het Loo. De bossen, paleispark, tuinen en paleis Het Loo. Het hoort er allemaal bij. Het Paleispark is wat mij betreft één van de meest sprookjesachtige plekken voor een wandeling. Deze rode wandelroute van 7...

Wandelroute De Hoge Duvel, Kroondomein Het Loo

Kroondomein het Loo bij Apeldoorn bestaat uit het paleispark (bij Paleis het Loo en het oude slot) en de omliggende bossen. Het is een schitterend gebied waar ik eigenlijk nog te weinig van heb ontdekt. Vandaag komt daar een stukje verandering in… Ik wandel namelijk...

Wandel jij straks langs deze plekken?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

knooppunten

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!