...

Gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

wandelen-veluwezoom

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

ebook alleen op wandelavontuur

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes over de Veluwe

Wandelknooppunten Veluwezoom – hei, bossen en wild

De Veluwezoom is één van mijn favoriete bestemmingen in Gelderland voor een wandeling. Zo favoriet dat ik een groot deel van de wandelingen van Natuurmonumenten daar al heb gemaakt, zoals de route Hertenbronst, de Veluwse Sprengenroute en de route Heuven Beekhuizen....

Paleispark Het Loo: een wandelroute langs het verleden

Voor het eerst in mijn leven ga ik wandelen in het Paleispark Het Loo, onderdeel van Kroondomein het Loo. Ik maak een tocht door het verleden, het Koninklijke verleden. Via Komoot heb ik een eigen route uitgezet van bijna 6 kilometer. Ik heb merk dat ik aan de start...

Vierhouterbos Veluwe; een wilde wandeling

Mijn liefde voor de Veluwe is groot. Al van jongs af aan. Ondanks dat ik er regelmatig kom, heb ik nog lang niet alle delen van de Veluwe ontdekt. Voor deze wandeling wil ik weer een stukje Veluwe ontdekken en dus ga ik op zoek naar een route. Ik kom uit bij het...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

wandelen-veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.