...

Download de gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer inspiratie voor de Veluwe

Heidewandeling Radio Kootwijk

Op de uitgestrekte heide van Radio Kootwijk vind je een heidewandeling van 12,5 kilometer. Een route door het bos, langs zendgebouw Radio Kootwijk en natuurlijk over de heide. Radio Kootwijk ligt een beetje links van Apeldoorn, ten noorden van NP Hoge Veluwe. Het is...

Waar kan ik burlende herten zien?

De herfst staat voor de deur en dat betekent: bronsttijd voor de edelherten. Voor mij geldt dat ik deze tijd veel wandelingen op de Veluwe probeer te plannen. Al is het maar om het magische geluid van burlende herten te horen. Het is elk jaar weer een spektakel dat ik...

Vierhouterbos Veluwe; een wilde wandeling

Mijn liefde voor de Veluwe is groot. Al van jongs af aan. Ondanks dat ik er regelmatig kom, heb ik nog lang niet alle delen van de Veluwe ontdekt. Voor deze wandeling wil ik weer een stukje Veluwe ontdekken en dus ga ik op zoek naar een route. Ik kom uit bij het...

Wandel jij straks langs deze plekken?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

knooppunten

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!