...

Download de gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer inspiratie voor de Veluwe

Boswandelingen, de 15 mooiste bossen in Nederland

Ik weet niet hoe jij erover denkt, maar de herfst is toch wel het mooiste seizoen. Ik maak in deze tijd van het jaar het liefste lange boswandelingen. Met de geuren en kleuren van de herfst om mij heen. Een regen van gekleurde bladeren. En een tapijt van eikels,...

Hulshorsterzand, een zandbak op de Veluwe

Een plekje op de Veluwe dat ik nog niet kende. Ja echt ze zijn er nog. Voor deze wandeling reed ik naar de Noord-Veluwe, naar het Hulshorsterzand. Een grote zandvlakte vlakbij Harderwijk. Daar maakte ik een wandeling van bijna 8 kilometer volgens een route van...

Wandelen op het Kroondomein: een oase van rust

Het Kroondomein Het Loo is een Koninklijk landgoed van maar liefst 10.000 ha groot. Het is een landgoed dat uit heel veel onderdelen bestaat, zoals een parkland en kasteeltuinen. Maar vandaag ga ik de bossen in, heel vroeg in de ochtend al.Praktische informatie De...

Wandel jij straks langs deze plekken?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

knooppunten

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.