...

Gastblogger worden?

Hé wandelaar en buitenmens! Ben jij ook zo dol op wandelen, buiten zijn en avonturen sparen? Dan ben ik misschien wel op zoek naar jou! Ik plaats namelijk graag gastblogs van  avonturiers die voor mij wil schrijven over wandelen, wandelvakanties en tips. Dit mag over bestemmingen in ons eigen land zijn, maar ook daarbuiten.

Heb je altijd al willen schrijven of bloggen? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Dan volgt hier alle informatie.

Wat nu?

Vul het aanmeldformulier in en laat mij weten wat je kan. Misschien heb je zelf al een website, schrijf je voor anderen of deel je je avonturen via social media. Deel zoveel mogelijk om mij een zo compleet mogelijk beeld te geven. Ik kijk aan de hand van de informatie die je geeft of er een match is.

Is er een match?

Wanneer er een match is voor jou en mij kun je beginnen met schrijven. Je mag zelf bepalen over welke route of bestemming je schrijft en hoe vaak je dit doet. Ik ontvang graag een aantal liggende foto’s voo0r in de blog van je avontuur waarover je schrijft.

Nadat je een blog hebt aangeleverd lees ik hem na en pas ik indien nodig nog het een en ander aan. Denk hierbij aan eventuele spelfouten en het zoekmachine-proof maken van de blog.

Jouw voordeel?

In de blog die jij aanlevert staat natuurlijk een link naar jouw website en/of social media kanalen. Dit geeft jou een mooie kans om jezelf en jouw kanalen te laten groeien.

Ook als je het gewoon leuk vindt om over jouw ervaringen te schrijven en dit te delen met onze lezers ben je van harte uitgenodigd om je aan te melden. Uiteraard zonder verplichtingen, je kunt op elk moment stoppen.

Denk je nu JA! Meld je dan hieronder direct aan.

Contactformulier

13 + 2 =

error: Content is protected !!