...

Gratis downloads

Op deze pagina deel ik verschillende wandeltips. Tips voor de omgang met wilde dieren, diverse wandelroutes, en tips om alleen op wandelavontuur te gaan. Doe er je voordeel mee en vraag ze hieronder gratis aan.

ebook

Ebook Alleen op wandelavontuur

Ik gun jou net zulke fantastische avonturen en belevenissen als dat ik heb! En ik begrijp dat het spannend kan zijn. Spanning is ook niet erg, maar laat je niet tegenhouden door angst.

In dit ebook geef ik je tips hoe je de stap naar alleen wandelen wat makkelijker kunt maken. Vraag hem gratis aan.

1000 kilometer wandelen

Hoeveel kilometer wandel jij in een jaar?

Of je een kilometervreter bent of een ‘ik geniet van korte afstanden’-wandelaar…

Of je nu de 1.000 kilometer als doel zet of, net als ik, wil bijhouden hoeveel je nu eigenlijk wandelt in een jaar.

Het maakt niet uit hoeveel je wilt of kunt wandelen. Deze challenge is voor iedereen.

knooppunten haarzuilens

Route landgoed Haarzuilens – 7 kilometer

Kasteel De Haar, het is één van de mooiste kastelen van Nederland, als je het mij vraagt dan. Het is in ieder geval het grootste kasteel. Deze knooppuntenroute neemt je mee over landgoed Haarzuilens en rondom Kasteel de Haar.

Vraag hem hier gratis aan!

In deze download geef ik inspiratie voor 7 wandelroutes over de Heuvelrug. Vraag hem gratis aan.

mooie wandelroutes Veluwe

8 wandelroutes op de Veluwe

De Veluwe is het wandelwalhalla van Nederland. Deze download bevat 8 wandelroutes door verschillende delen van de Veluwe, zoals NP Veluwezoom, het Deelerwoud, Planken Wambuis, Wekeromse Zand en Boswachterij Kootwijk. Routes varierend tussen de 6 en 12 kilometer.

Vraag hem hier gratis aan!

7x utrechtse heuvelrug

7x wandelen Utrechtse Heuvelrug

De Utrechtse Heuvelrug is een fantastisch natuurgebied in het centrum van Nederland. Tussen grote steden als Amsterdam, Amersfoort en Utrecht bezoeken, vind men hier de rust in de drukke Randstad.

In deze download geef ik inspiratie voor 7 wandelroutes over de Heuvelrug. Vraag hem gratis aan.

checklist

Backpack Checklist

Dit is een handige checklist met alle items die handig zijn om mee te nemen tijdens je wandelingen. Zo kun je snel en makkelijk afvinken welke spullen je al hebt klaargelegd en wat je nog moet inpakken. Download het hier gratis!

“Als ik niet regelmatig naar buiten ga om lange wandelingen te maken, keldert mijn humeur en verslechtert mijn relatie met mijzelf. Omdat mijn wereld te klein wordt, waardoor ik niet genoeg ruimte heb om mezelf van een gezond afstandje te bekijken. Ik zit mezelf dan te dicht op de huid.”
Lidewey van Noord

handout

Handout wilde dieren – tips

Ontmoetingen met wilde dieren… Het is een mogelijkheid als je aan de wandel gaat. Eén van de dingen waar je rekening mee moet houden is wat je moet doen, mocht je oog in oog staan met het wild. Download gratis een aantal tips voor het ontmoeten van grote grazers, herten, wilde zwijnen, vossen en wolven.

knooppunten

Route Veluwezoom – 12 kilometer

Wandel 12 kilometer door één van de mooiste Nationaal Parken van Nederland, de Veluwezoom. Van oneindige heidevelden, tot eeuwenoudebossen. En van frisse beekjes tot mysterieuze ontmoetingen met het wild. 

“Adventure isn’t hanging on a rope off the side of a mountain.
Adventure is an attitude that we must apply to the day to day obstacles in life.”
John Amatt

wandelen-oisterwijk

Route Oisterwijkse Bossen – 10,5 kilometer

wandelen-loonse-duinen

Route Loonse & Drunense Duinen – 13 kilometer

Het Brabantse landschap dat, volgens de Efteling, bekend staat om de Bokkenrijders, de Loonse & Drunense duinen. Een schitterend Nationaal Park met uoitgestrekte zandduinen en middeleeuwse bossen.

Over mij

mascha

Hoi, Mascha hier! Ben jij ook zo graag buiten in de natuur? Nou ik wel hoor. Wandelen en fotograferen, het zijn mijn twee grootste passies. 

Ik ben regelmatig te vinden op de Veluwe, in Nationaal Parken of in de duinen op zoek naar nieuwe wandelavonturen. In mijn eentje en het liefste met zonsopkomst. Door mij vele wandelingen hebben ik kennis opgedaan die ook jou kan inspireren en motiveren. 

Met deze wandelblog wil ik jou inspireren om je grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en avonturen te beleven. Ik deel mijn avonturen met jou. Geef je tips en checklists voor het wandelen in je eentje, deel wandelroutes en help je letterlijk op weg voor je eigen wandelavonturen. Net even wat verder dan dat je normaal zou doen of in dat gebied waar je nog nooit bent geweest.  

Wil je op pad, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je goed voorbereid in je eentje de natuur in? Of heb je een vraag? Stuur mij een berichtje!

error: Content is protected !!