...

Samenwerken

Wandeldingen is een Nederlands wandelplatform waar ik sinds 2021 dagelijks inspiratie deel voor de mooiste wandelroutes en tips voor (veilige) solowandelingen. Met mijn wandelavonturen, tips en foto’s bereik ik ik dagelijks honderden tot duizenden mensen die houden van buiten zijn, wandelen en avonturen sparen.

Met Wandeldingen inspireer ik graag zoveel mogelijk mensen. Ik breng jouw accomodatie, bedrijf, product of dienst daarom graag onder de aandacht via mijn kanalen. Onder andere reviews van boeken, producten en accomodaties en social media campagnes behoren tot de mogelijkheden.

Mijn doelgroep

Op wandeldingen.nl verwelkom ik gemiddeld 20.000 mensen per maand. Mijn nieuwsbrief heeft meer dan 3.000 abonnees en groeit maandelijks met ongeveer 120 nieuwe abonnees. Daarnaast ben ik erg actief op Instagram. Ik heb een engagement rate van rond de 7% en dat is meer dan gemiddeld. Daar ben ik trots op. Mijn volgers bestaan voor ongeveer 73% uit vrouwen en 27% uit mannen. Grotendeels zijn mijn volgers tussen de 25 en 65 jaar.

Samenwerken?

Wil je mijn mediakit ontvangen, met mij samenwerken, mij iets toesturen of heb je een ander idee? Neem contact met mij op via mascha@wandeldingen.nl of vul het contactformulier onderaan deze pagina in. Ik zal je vraag of voorstel zo snel mogelijk beantwoorden.

Wandeldingen staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder naam Mascha Looije Fotografie en nummer 80934153. Mijn BTW-nummer is NL003506710B88.

Neem alvast een kijkje op onze social media kanalen en laat je inspireren

| Instagram |  Pinterest

Contactformulier

14 + 4 =

error: Content is protected !!