...

Voor een klein wandelavontuur op de Veluwe bleef ik twee nachtjes in huisje Wie Kent Je Weg. Ik mocht hier slapen en genieten van de rust en de stilte vlakbij Voorthuizen op de Veluwe. Met verschillende wandelroutes en -gebieden in de directe omgeving was dit natuurlijk een perfecte plek voor Wandeldingen.nl.

Het huisje is compleet gerenoveerd en met liefde ingericht. En die liefde is voelbaar. Het voelt warm en knus, met een fantastische keuken, een heerlijk bed, moderne douche (met regendouche 😃) en overal bijzondere accessoires. Ik voelde mij gelijk thuis. Bij aankomst zette ik de verwarming wat hoger, maakte een kop koffie  en kroop op de bank. 

Een heerlijke plek

Voor mij als wandelaar is huisje Wie Kent Je Weg fantastisch. Met de Veluwe binnen handbereik en dus ook duizenden kilometers aan wandelpaden. Maar ook als ondernemer was het heerlijk. De rust van de omgeving zorgde ervoor dat ik uren heb zitten schrijven en lezen, zonder afleiding. Ik kwam helemaal uitgerust en zen weer thuis. 

Routes in de buurt

Natuurlijk heb ik voor jullie uitgezocht welke wandelingen je hier in de buurt kunt maken. Ik geef jullie een aantal suggesties. Aangezien de hele Veluwe binnen 30 minuten rijden bereikbaar is, zijn er nog veel meer routes mogelijk. In dit artikel deel ik heel veel routes voor de Veluwe.

Rondom Voorthuizen

Speulderbos, Leuvenumse Bos en Putterbos

Het Kroondomein

Meer weten over Wie Kent Je Weg?

Ben je nieuwsgierig geworden naar deze fijne plek? Check dan even de website van Wie Kent Je Weg.

error: Content is protected !!