...

Download de 1.000 kilometer challenge

1000 kilometer wandelen

Wanneer je deze challenge download, ontvang je eens per maand mijn nieuwsbrief in je inbox gratis vol tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie ben ik?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. In mijn eentje trek ik naar natuurgebieden en wandelroutes door het hele land. Ik maak magische zonsopkomsten mee, sta oog in oog met wilde dieren en ontmoet de mooiste mensen tijdens mijn wandelingen en via social media. Wij wandelaars zijn zulke leuke mensen wink

Het klinkt allemaal fantastisch maar die avonturen gaan en gingen niet zomaar. Hiervoor heb ik heel wat grenzen moeten verleggen en lessen mogen leren. Op deze website vertel ik daarover. Naast alle tips voor wandelroutes, boeken, natuurgebieden en heel veel gratis downloads. 

Neem eens een kijkje op de site en wil je meer weten over mij? Lees dan vooral Over Mascha eens door. Heb je vragen of wil je iets aan mij kwijt… mail mij op info@wandeldingen.nl

Mijn recente wandelkilometers

Veluwse Rondje Groenendaal

Groenendaal is een klein gehucht en natuurgebied in het zuidelijkste puntje van Apeldoorn. Rondom dit gehucht liggen Nationaal Park Veluwezoom en de Loenermark. Het Veluwse Rondje Groenendaal is een wandelroute van 10 kilometer vanuit Groenendaal, via de grasvlakten...

Kort & Prachtig Elsterberg

Kort & Prachtig Elsterberg is een heerlijke wandeling over de heuvels van de Utrechtse Heuvelrug. Klim naar de top van de Elsterberg op 63 meter hoogte en geniet van het prachtige uitzicht. Over Plantage Willem III en langs verschillende grote grazers. De route...

Dagboek van een wandelaar #12: mijn liefde voor de Veluwe

Het is een bijzonder iets… de liefde die je kunt hebben voor een specifieke plek of plaats. Het voelt als thuis en je zou er iedere vakantie wel willen doorbrengen. Voor mij is het de Veluwe in Gelderland. Of ik nu wandel over de Veluwezoom in het Zuiden of door de...
error: Content is protected !!