...

Download de 1.000 kilometer challenge

1000 kilometer wandelen

Wanneer je deze challenge download, ontvang je eens per maand mijn nieuwsbrief in je inbox gratis vol tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie ben ik?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. In mijn eentje trek ik naar natuurgebieden en wandelroutes door het hele land. Ik maak magische zonsopkomsten mee, sta oog in oog met wilde dieren en ontmoet de mooiste mensen tijdens mijn wandelingen en via social media. Wij wandelaars zijn zulke leuke mensen wink

Het klinkt allemaal fantastisch maar die avonturen gaan en gingen niet zomaar. Hiervoor heb ik heel wat grenzen moeten verleggen en lessen mogen leren. Op deze website vertel ik daarover. Naast alle tips voor wandelroutes, boeken, natuurgebieden en heel veel gratis downloads. 

Neem eens een kijkje op de site en wil je meer weten over mij? Lees dan vooral Over Mascha eens door. Heb je vragen of wil je iets aan mij kwijt… mail mij op info@wandeldingen.nl

Mijn recente wandelkilometers

Slapen bij Het Wilde Weg

De eigenaren noemen het een eigenzinnige buitenplaats. Een plek waar je loslaat wat moet en vooral doet wat mag. Ik heb het over Het Wilde Weg in Sint-Oedenrode, Brabant. Slaap in één van de accommodaties verspreid over het veld en dompel jezelf onder in de stilte van...

Wandelen door De Mortelen (Het Groene Woud)

Wandelen door De Mortelen is een unieke ervaring. Ga langs kabbelende beekjes, uitgestrekte velden en landgoed Heerenbeek.

Wandelen langs de Dommel bij Liempde

Door het Brabantse land stroomt de beek de Dommel. De oevers van deze beek en het beekdal zijn fantastische plekken voor een wandeling. Deze route neemt je mee door het beekdal bij Liempde. Wandel langs de oevers van de Dommel, speur naar de ijsvogel, kom langs...
error: Content is protected !!