...

Download de 1.000 kilometer challenge

1000 kilometer wandelen

Wanneer je deze challenge download, ontvang je eens per maand mijn nieuwsbrief in je inbox gratis vol tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie ben ik?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. In mijn eentje trek ik naar natuurgebieden en wandelroutes door het hele land. Ik maak magische zonsopkomsten mee, sta oog in oog met wilde dieren en ontmoet de mooiste mensen tijdens mijn wandelingen en via social media. Wij wandelaars zijn zulke leuke mensen wink

Het klinkt allemaal fantastisch maar die avonturen gaan en gingen niet zomaar. Hiervoor heb ik heel wat grenzen moeten verleggen en lessen mogen leren. Op deze website vertel ik daarover. Naast alle tips voor wandelroutes, boeken, natuurgebieden en heel veel gratis downloads. 

Neem eens een kijkje op de site en wil je meer weten over mij? Lees dan vooral Over Mascha eens door. Heb je vragen of wil je iets aan mij kwijt… mail mij op info@wandeldingen.nl

Mijn recente wandelkilometers

Wandelroute Varenna Staatsbosbeheer

Varenna is een oud landgoed uit de 19e eeuw. Een deel van dat landgoed is nu in beheer van Staatsbosbeheer. Over het landgoed ligt Wandelroute Varenna van 5 kilometer. De route gaat  over brede bospaden over het oude landgoed. Lees hier over mijn ervaringen tijdens...

Kort & Prachtig Amerongse Bos

Het Amerongse Bos ligt op de Utrechtse Heuvelrug. Het is één van de oudste bossen van Nederland en de Amerongse Berg is het hoogste punt van de Heuvelrug. Kort & Prachtig Amerongse Bos gaat over schitterende bospaden. Via loofbossen naar naaldbossen en hier en...

Trage Tocht Vogelenzang

Vogelenzang is een dorp in de buurt van Bloemendaal. Het is vooral bekend vanwege de Amsterdamse Waterleidingduinen en buitenplaats Leyduin. Trage Tocht Vogelenzang start vanuit dit dorp en neemt je mee over de buitenplaats en door de duinen. Het is een wandelroute...
error: Content is protected !!