...

Download de 1.000 kilometer challenge

1000 kilometer wandelen

Wanneer je deze challenge download, ontvang je eens per maand mijn nieuwsbrief in je inbox gratis vol tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen. Ik vind het nu wat
minder spannend om de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie ben ik?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. In mijn eentje trek ik naar natuurgebieden en wandelroutes door het hele land. Ik maak magische zonsopkomsten mee, sta oog in oog met wilde dieren en ontmoet de mooiste mensen tijdens mijn wandelingen en via social media. Wij wandelaars zijn zulke leuke mensen wink

Het klinkt allemaal fantastisch maar die avonturen gaan en gingen niet zomaar. Hiervoor heb ik heel wat grenzen moeten verleggen en lessen mogen leren. Op deze website vertel ik daarover. Naast alle tips voor wandelroutes, boeken, natuurgebieden en heel veel gratis downloads. 

Neem eens een kijkje op de site en wil je meer weten over mij? Lees dan vooral Over Mascha eens door. Heb je vragen of wil je iets aan mij kwijt… mail mij op info@wandeldingen.nl

Mijn recente wandelkilometers

5 Geliefde wandelroutes bij Garderen

Denk je aan Garderen dan denk je aan een sfeervol dorp op de Veluwe. Jaarlijks trekken duizenden toeristen naar de regio voor een bezoek aan het dorp. Omringd door verschillende bossen, landgoederen en heidevelden is het een mooie omgeving voor je wandelavonturen. In...

Klompenpad Valkschepad over Wekeromse Zand

Tussen Wekerom, Lunteren en Ede, op de Veluwe, ligt het indrukwekkende natuurgebied het Wekeromse Zand. Een gebied dat uniek is in vele opzichten. Stuivend zand, mysterieuze bossen, moeflons en de Celtic fields. Klompenpad Valkschepad trekt in 11 kilometer langs al...

Wandelroute Kort & Prachtig Maarsbergen Oost

Tussen Leersum en Maarn ligt Landgoed Maarsbergen. Een particulier landgoed dat grotendeels is opengesteld voor wandelaars, fietsers en ruiters. Wandelroute Kort & Prachtig Maarsbergen Oost gaat voor 7,5 kilometer over het oostelijke deel van het landgoed. De...
error: Content is protected !!