...

Download mijn GRATIS ebook

Allen op wandelavontuur
Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Ik heb net je e-Book ‘Alleen op wandelavontuur’ gedownload!!
Super leuk om te lezen! Dank je wel voor het delen van je ervaringen.”
Sylvia

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wilde van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaam aan ging ik ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg, om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Soloavonturen

Download mijn GRATIS ebook

Allen op wandelavontuur

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!