Wandeldingen.nl

Routes  👞   Inspiratie  👞   Tips

Over mij 

Mascha Looije

Hoi, Mascha hier! Ben jij ook zo graag buiten in de natuur? Nou ik wel hoor. Wandelen en fotograferen, het zijn mijn twee grootste passies. 

Ik ben regelmatig te vinden op de Veluwe, in Nationaal Parken of in de duinen op zoek naar nieuwe wandelavonturen. In mijn eentje en het liefste met zonsopkomst.  Met de kennis die ik heb opgedaan tijdens mijn vele wandelingen wil ik jou inspireren.

Met Wandeldingen moedig ik je aan je grenzen te verleggen, angsten te overwinnen en wandelavonturen te beleven. Ik deel mijn avonturen met jou. Geef je tips en checklists voor het wandelen in je eentje, deel gratis wandelroutes en help je letterlijk op weg voor je eigen wandelingen. 

Wil je op pad, maar weet je niet waar te beginnen? Wil je goed voorbereid in je eentje de natuur in? Of heb je een vraag? Stuur mij een berichtje!

Alleen op wandelavontuur

Veilig en voorbereid op pad?

Download mijn gratis e-book met mijn tips voor veilige en goedvoorbereide wandelavonturen.

Wanneer je mijn ebook download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

Recente blogs

Wandeling door Heerenduin

Wandeling door Heerenduin

Een wandeling door Heerenduinen is een aanrader. Net als andere delen van NP Zuid-Kennemerland is ook dit deel een lust voor het oog en de wandelbenen. Eeuwenoude eikenbomen en mohl goudgeel zand liggen zij aan zij en met wat geluk sta je oog in oog met een ree of een...

Wandelen over de Holterberg

Wandelen over de Holterberg

De Holterberg… de bekendste berg van Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug. Een schitterend en vooral heuvelachtig gebied in Overijssel. De Holterberg dankt zijn naam aan het dorp Holten, dat aan de voet ligt. Vanuit Holten wandel je dus letterlijk zo de berg op en...

Boekenkast: Baardman & Boterkontje – Toine Andernach

Boekenkast: Baardman & Boterkontje – Toine Andernach

Onlangs kreeg ik van mijn lieve collega Inger het boek Baardman & Boterkontje, de vogel en zijn naam. Een super leuk boek van Toine Andernach vol met weetjes en historische feitjes. In een uur heb ik het boek van voor naar achter gelezen en heel wat nieuws geleerd...

“You know all those things you always wanted to do? You should do them!”
Unknown

error: Content is protected !!