...

Wandelen over vlonderpaden

Een wandelroute wordt gemaakt door de omgeving, maar ook door de wandelpaden die je bewandelt. Soms heb je leuke kronkelpaden door het bos of over de hei. Andere keren loop je over een leuk pad als een vlonderpad. 

Op deze pagina verzamel ik wandelingen waarbij je voor een (klein) deel wandelt over vlonderpaden. Het maakt in mijn ogen een wandelroute net weer even wat speelser. 

Boswachterspad Mastbos

Boswachterspad Mastbos

Nood-Brabant heeft verschillende schitterende natuurgebieden. Oisterwijkse Bossen & Vennen, Kampina, Grenspark Kalmthoutse Heide en de Loonse & Drunense Duinen. Met deze route voeg ik een gebied toe aan het lijstje: het Mastbos. Onder de rook van Breda waan je...

Het Wolvenspoor in Drenthe

Het Wolvenspoor in Drenthe

Het Wolvenspoor in Drenthe is nog een wandelroute die mij werd aangeraden door mensen op Instagram. Ik ken, via instagram, ondertussen best wat mensen die in Drenthe wonen en maak elke trip gretig gebruik van hun tips. Tijdens mijn vorige trip kreeg ik als tip al het...