...

Disclaimer

De informatie op deze blogwebsite (www.wandeldingen.nl) heb ik naar mijn beste eer en geweten verstrekt. Ik schrijf over wandelingen en wandeldingen waar ik zelf ben geweest of gebruik van heb gemaakt. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle inhoud heb ik zelfgeschreven.

De inhoud van de artikelen wordt zo actueel mogelijk gehouden. Ik heb alle informatie in de artikelen op moment van schrijven zorgvuldig nageplozen en lees geregeld de blogs na om ze op juistheid te checken. Toch kan het voorkomen dat informatie verouderd is. Mocht je ondanks alle zorg informatie vinden op mijn site, dat volgens jou niet juist is of kwetsend blijkt te zijn, zou ik het zeer op prijs stellen dat je mij hierover een mail (info@wandeldingen.nl) stuurt. Je kunt hiervoor ook het contactformulier gebruiken. Ik zal de informatie na controle zo spoedig mogelijk aanpassen. Wandeldingen is niet aansprakelijk voor eventueel geleden schade door wijzigingen van de gegeven informatie op deze website.

Links

Op deze website, www.wandeldingen.nl, vindt je verschillende links naar websites van derden. Het plaatsen van links doe ik als ik vind dat dit voor jou als lezer, waardevol kan zijn. Ik ben niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor het privacy beleid en de inhoud van deze door mij gelinkte websites.

Behalve deze links naar andere websites vind je op deze website ook zgn. affiliate links van bijvoorbeeld Bol.com en Booking.com. Dit zijn links waarbij ik een klein percentage of een vast bedrag verdien als jij via deze link iets boekt of koopt. Ik kan deze website op deze manier in de lucht houden en de kosten die ik maak voor het maken van deze blog dekken.

De kosten voor een (reis)boek, reisartikel of ander product zijn niet hoger dan wanneer je rechtstreeks bij deze aanbieder een bestelling plaatst of product koopt. Ik waardeer het enorm als je een product of boek via deze links boekt/bestelt. Het helpt mij om met dit kleine beetje geld jou te voorzien van informatie. Voor ons beiden een win-win situatie dus: ik verwijs jou door naar leuke en handige wandeldingen en jij helpt mij, Wandeldingen, met je aankopen.
Wanneer ik een affiliate link in een blog plaats, vermeld ik dit onderaan het artikel. Ik plaats alleen affiliatelinks naar producten of boeken waar ik zelf achter sta.

Ik verwijder alle reclame en ongepaste uitingen zonder bericht van deze website.

Foto’s

Het kopieerrecht © Wandeldingen berust op alle foto’s, teksten en overige media die ik heb gebruikt op deze website (www.wandeldingen.nl). Ik heb alle foto’s zelf gemaakt, tenzij het anders vermeld staat in het artikel. De foto’s en teksten mogen niet zonder schriftelijke toestemming vooraf worden overgenomen, worden gereproduceerd of worden bewerkt in wat voor vorm dan ook. Zie je je zelf terug op een foto en je bent daar niet blij mee, stuur me een e-mail met de verwijzing om welke foto het gaat en ik zal de foto verwijderen.

Wil je gebruik maken van foto’s of teksten van mijn website, kun je vooraf contact met mij opnemen door een e-mail te sturen.

error: Content is protected !!