...

Download de gratis knooppuntenroute Veluwezoom

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten

“Dank je wel voor deze route. Ik ga hem volgende week
tijdens mijn vakantie wandelen.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Vooral de Veluwe heeft mijn hart gestolen!

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur. 

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer inspiratie voor de Veluwe

De mooiste herfstwandelingen in Nederland

De herfst is, wat mij betreft, het beste seizoen voor lange boswandelingen. De kleuren en de geuren zijn elk jaar in oktober en november weer indrukwekkend. In dit artikel deel ik de mooiste locaties in Nederland voor jouw herfstwandelingen. Waar wacht je nog op? Trek...

Oranje wandelroute op Bruggelen

Op een stuwwal bij Apeldoorn ligt bosgebied Bruggelen. Een prachtig gebied op de rand van de Veluwe dat in beheer is van Geldersch Landschap en Kasteelen. Vanaf de parkeerplaats aan de Engelanderholt in Beekbergen starten verschillende gemarkeerde wandelroutes. Via...

Schaapskooiroute Ginkelse Heide bij Ede

De Schaapskooiroute bij Ede is een wandelroute van bijna 7 kilometer vanaf Schaapskooi Zuid-Ginkel op de Veluwe. Via onverharde paden verken je het bos en een stukje heide. Je komt langs de mysterieuze Mechelse Kuil en over vele mooie bospaden. De route start en...

Wandel jij straks langs deze plekken?

*   De Rhedense Schaapskudde
*   Het Herikhuizerveld
*   Koepel de Kaap
*   De Haverkist
*   De eeuwenoude Onzalige Bossen
*   De Carolinahoeve

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken. Over de inwoners van toen en nu. 

knooppunten

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!