...

8 x wandelroutes op de Veluwe

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

“Dank je wel voor je tips en adviezen.

Ik vind het nu een stuk minder spannend om alleen de Veluwe op te gaan.”

mascha

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een antal jaren van mijn solowandelingen, maar dat is wel anders geweest.

Jarenlang spendeerde ik veel tijd in mijn weekenden thuis door, op de bank. Eigenlijk wachtend op iemand om mee af te spreken. Ik wil van alles doen, maar alleen, dat was te spannend. Tot ik, wegens allerlei omstandigheden, in een burn-out terecht kwam.

Ik ervaarde dat ik zelf mijn leven in handen moest nemen en er iets van moest maken, ipv wachten tot iemand anders het voor mij ging doen. En dus trok ik de wandelschoenen aan. De wandelingen startte kort en dicht bij huis, maar werden elke keer een beetje langer en langzaamaan ook steeds verder weg. Nu rij ik voor zonsopkomst weg om met de ochtendschemer in een bos te zijn. Helemaal alleen op wandelavontuur. 

Mijn avonturen op de Veluwe

Wandelroute Sonsbeekpark vol monumenten

Voor mijn werk ben ik een aantal nachten in Arnhem. Ik verblijf in de StayOkay en heb een extra nachtje geboekt, zodat ik tot zaterdag kan blijven. Morgen heb ik afgesproken met Janneke (op instagram beter bekend als @arnhemsmeiske), een vriendin van mij. Ik heb twee...

Slapen bij… Buitenplaats Beekhuizen

Buitenplaats Beekhuizen Aan de rand van Nationaal park Veluwezoom, tussen de heuvels, ligt Buitenplaats Beekhuizen. Een bijzondere glamping, waar je slaapt in een houten Pod, een Forest Cabin of Lodgetent. Verspreid over drie velden en langs de verschillende wegen...

Paleispark Het Loo: rode wandelroute langs sprengen

Het is het grootste landgoed van Nederland: Kroondomein het Loo. De bossen, paleispark, tuinen en paleis Het Loo. Het hoort er allemaal bij. Het Paleispark is wat mij betreft één van de meest sprookjesachtige plekken voor een wandeling. Deze rode wandelroute van 7...

Download de gratis routes

mooie wandelroutes Veluwe

Wanneer je de routes download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!