...

Download de knooppuntenroute Haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

knooppunten haarzuilens

“Het kasteel piept hier en daar tussen de bomen door. Het is zo groots en indrukwekkend. Net een Disney kasteel.” 

ebook alleen op wandelavontuur

Wie is Mascha?

Ik ben Mascha, de wandelliefhebber achter Wandeldingen.nl. Ik geniet sinds een aantal jaren van mijn solowandelingen. Ik rij naar allerlei gebieden.

Ik vind het heerlijk om nog net voor zonsopkomst de auto te parkeren en op pad te gaan. De ontmoetingen met dier en mens zijn vaak super bijzonder, net als mijn ervaring in de natuur.

Ik deel mijn ervaringen, spannend en bijzonder, via deze website. Ik geef tips voor veilige (solo)wandelingen en inspiratie voor nieuwe gebieden en wandelroutes. Dus doe eens gek en loop eens over onbekende bekende paden. Wie weet wat het je gaat brengen.

Meer routes in Utrecht

Kort & Prachtig Vliegveld Soesterberg

Voormalig Vliegveld Soesterberg is een plek waar historie en natuur samenkomen. In beheer van Utrechts Landschap is het sinds 2014 een walhalla voor natuurliefhebbers. Tussen de oude gebouwen, het asfalt en op de daken groeit en bloeit er vanalles. Over dit prachtige...

Rondje Boswachterij De Vuursche

De laatste tijd ben ik vaak te vinden op de Utrechtse Heuvelrug. Ik wandelde in bossen en op heidevelden en ontdekte elke keer nieuwe gebieden. Zo ontdekte ik ook Boswachterij De Vuursche. Ik wilde graag een keer wandelen rondom Lage Vuursche en kwam erachter dat om...

Mijn wandelavonturen van 2022

Eind december, de laatste dagen van het jaar 2022. Het zit erop. Het was een jaar boordevol wandelingen, ontmoetingen met de leukste wandelaars en avonturen in onbekende gebieden. Op deze laatste dag van het jaar kijk ik terug op dit fantastische jaar aan de hand van...

Wandel jij straks langs deze knooppunten?

*   Het uitkijkplatform
*    Zandduinen om vanaf te rollen
*   De Rustende Jager
*   Het Middeleeuwse Giersbergen
*   Het herdenkingsmonumenten

Download de route en lees over leuke historische feitjes van deze plekken.

knooppunten haarzuilens

Wanneer je mijn route download, krijg je ook regelmatig gratis tips en inspiratie voor jouw wandelavonturen. Je gegevens zijn veilig bij mij. Voor meer info bekijk de privacyverklaring.

error: Content is protected !!