...

Wandelen over klompenpaden

Klompenpaden zijn de mooiste wandelroutes over boerenland in de provincies Utrecht en Gelderland. De routes zijn een combinatie van cultuur en natuur. Het ene moment wandel je door een dorp en het andere sta je in een weiland of loop je tussen de boerderijen. 

Klompenpaden zijn er in verschillende lengtes en ook zijn er klompenpaden voo kinderen. Deze laatste geven nog meer avontuur en zijn dus ook voor volwassenenen leuk om te wandelen 😉

Avonturen op het Oldenallerpad

Avonturen op het Oldenallerpad

Tijdens het uitstippelen van mijn wandelroute over Landgoed Schovenhorst, kwam ik een vermelding van het Oldenallerpad tegen. Een klompenpad dat, net als Landgoed Schovenhorst, in Putten ligt. En dus trek ik op een mistige vrijdagochtend vroeg naar Putten voor 8...

Lint- en Liniepad – Klompenpad

Lint- en Liniepad – Klompenpad

Een klompenpad, ik heb er nog nooit eerder eentje wandeld. Gek eigenlijk want er zijn er zoveel in Nederland. Vandaag is dus een vuurdoop voor mij. Mijn allereerste klompenpad: Lint en Liniepad, met de oranje bordjes in de vorm van, je raadt het al, een...

Andere routes in Utrecht

knooppunten haarzuilens